A Symbol fogalom. Patinája mellett a budapesti fiatalok egyik legkedveltebb szórakozóhelye: a nappal első osztályú étterem éjszaka fancy klubbá öltözik át.

A tulajdonosokkal először egy balatoni sajtótájékoztatón találkoztunk, ahol az iCool biztosította a rendezvény hűtését. Tájékozott emeberek, akiknek nem volt újdonság a teraszhűtés mint kültéri hűtési lehetőség. Az előző években már több cég is próbálkozott a klubban díjmentes próba-telepítéssel, de a Megrendelők elégedetlenek voltak a bemutatott minőséggel és megjelenéssel. Az iCool mobil teraszhűtők azonban már első találkozásra elnyerték teszésüket. Természetesen cégünk is biztosított próba lehetőséget: a 2010-es Forma-1 hivatalos after party-ján két mobil teraszhűtő berendezés állt a tánctér és a DJ pult mellett. A főpróba meggyőzte a tulajdonosokat és a következő tavasszal megrendelték az épített teraszhűtő-rendszer telepítését.

Két helyen volt főként problémájuk a meleggel: a Gardenben, amely szellős elrendezése és tekintélyes belmagassága miatt nem hűthető hagyományos légkondícionálással, illetve az utcafronti teraszon ebédidőben. A Garden – mely nevével ellentétben fedett terület – feketére szinterezett pásztázó ventilátoros teraszhűtő rendszert telepítettünk. Így nem csak a hőmérsékletet csökkentettük, hanem a levegő mozgatását is segítettük, mely nagyban hozzájárul a hőérzet kellemessé tételéhez. A Bécsi úti teraszon nyáron is sokan ülnek le, de pont ebédidőben a nap kellemetlen szögben éri a teraszt, az árnyékolása pedig önkormányzati szabályozás miatt megoldhatatlan. Egy napi menüt is kínáló helynek a nyári terasz-kihasználtság elemi fontosságú. A terasz viszonylag keskeny és hosszúkás alakú. A hűtését legegyszerűbben vonalsorban vezetett fúvókasorral lehetett biztosítani. Az így épített teraszhűtés a kellemes érzeten felül igen látványos is, mely az autóval elhaladók figyelmét is felhívja az étteremre, illetve annak környzetbarát módon klimatizált mivoltára.

Tesztelje az étterem konyhájának világszínvonalú kínálatát és közben frissüljön fel az iCool teraszhűtéssel!

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.