HoReCa hűtés

A teraszhűtés legismertebb felhasználási területe. Minden teraszos vendéglátóhely legyen az étterem, kávézó vagy hotel számára megoldandó kérdés a nyári melegben is a terasz kihasználása!

Az árnyékoló önmagában a legforróbb napokon nem elegendő megoldás. Mára a vendégeiket teljes körűen kiszolgálni vágyó teraszos vendéglátók párafüggönnyel vagy ventilátorral kombinált párával hűtik teraszaikat. A hűtésen túl igen fontos a látvány is mellyel könnyen becsalogathatóak a turisták és a melegben kitikkadtak.

Az iCool teraszhűtő rendszerek további nagy előnye, hogy a hűtésen kívül további funkciókat is képesek ellátni. Illatadagolók beépítésével potenciális vendégeinek illatüzeneteket is „küldhet” (kakaó-, kávé- vagy citrusaroma), míg a hívatlan vendégeket (szúnyog, darázs, legyek és egyéb szálló rovarok) az emberek számára nem érzékelhető riasztó szagokkal távol tarthat a teraszától. A párahűtés további nagy előnye a szálló por megkötése, mellyel még frissebb levegőt biztosíthat a teraszon és környezetében.

A rendszert nem csak vendégei fogják kedvelni, az alkalmazottai is szívesebben forgolódnak egy hűtött teraszon.

Legfontosabb előnyök:

  • kedvezőbb mikroklíma – hőérzetben akár 10 C hűtés
  • szálló por megkötése – tisztább levegő
  • látványos működési elv – vendégcsalogatás
  • illatadagoló – rovarriasztás / csalogató illatok
  • teraszhűtés- elégedett vendégek és dolgozók

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.