Rendezvények hűtése

A rendezvények döntő többsége nyáron, kültéren kerül megrendezésre. Sokszor okoz gondot a tikkasztó forróság az izzasztó meleg.

Erre a problémára kínálunk megoldást professzionális kültéri hűtő rendszereinkkel. A rendezvény adottságait figyelembe véve nagyon sok lehetőség van. Kis létszámú, kis területű rendezvény esetében, ahol a folyamatos vízellátás nem biztosított, saját tartállyal rendelkező mobil párahűtő berendezéseinket ajánljuk. Ezek a termékek egy feltöltéssel akár 5-6 órát is üzemelnek, ami a legtöbb esetben elegendő. A közepes méretű rendezvényekhez egyszerre több kültéri hűtő berendezést alkalmazását ajánljuk.

Amennyiben a helyszínen van vízkiállás és elektromos áram akár telepített professzionális rendszer is megoldás lehet. Ezeknek az ár/érték aránya akkor kedvező, ha nagy területet kell hűteni. Ilyen esetben mobil készülékekből akár 8-10 db-ra is szükség lehet és érdemes elgondolkodni azon, hogy van-e kapacitás a berendezések feltöltögetésére. A telepített rendszernek nagy előnye, hogy akár teljesen automatizálható így nem igényel állandó felügyeletet.

A rendezvényszervezők számára nagy előny, hogy termékeinket / rendszereinket akár 1 napra is lehet bérelni. Természetesen az egész szezonra is ezekről bővebben a bérlések menüpontban lehet tájékozódni.

Az idei év szenzációs újdonsága, hogy bevezettük az „Open Air Package” ajánlatunkat, melyet kifejezetten rendezvényszervezők számára fejlesztettünk ki. Az ajánlat lényege az időjárás okozta váratlan fordulatok kiküszöbölése. Amennyiben az esemény napján hirtelen lehül a levegő egy nyári zivatar miatt úgy lehetőség van az utolsó pillanatban infra fűtő berendezésekre cserélni a kültéri hűtőket. Ez nagy biztonságot nyújt a rendezvény szervezőjének, hisz egyrészt nem kell lemondani a már megrendelt szolgáltatást ugyanakkor a vendégek számára is releváns megoldást tud nyújtani a környezeti változásra. A megrendelő biztosan értékelni fogja!

Cégünk piacvezető szerepet tölt be a rendezvények kültéri hűtésének területén. A 2011-es évben számos fesztivált, állami rendezvényt, magán rendezvényt, esküvőt láttunk el kültéri hűtő berendezésekkel.

Kiemelt referenciáink: Ronald Reagan szobor avatás, Mádl Ferenc gyásszertartás, Balatonsound

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.