Magánterasz hűtés

Hazánkban a viszonylag kevés napsütötte órák száma miatt a teraszok kihasználtsága igen alacsony. Hiába költöttünk több millió Forintot egy szép teraszra, és a kertre, legfeljebb kora reggel, vagy délután tudjuk igazán élvezni a friss levegőt, gyakran inkább a légkondícionált lakásban maradunk. Erre a helyzetre kínál megoldást az iCool teraszhűtő rendszer.

Nívósabb éttermek, kávézók teraszán már néhány éve megtalálhatóak a párolgás elvén működő, kültéri léghűtő berendezések. Az iCool-nak köszönhetően ez a luxus immár elérhető az otthonában is! Jelentős hőmérséklet csökkenés érhető el a használat során, minimális energia felhasználással.

Alacsony zajszint, és esztétikus megjelenés a rendszer további jellemzői. Érden, Pestszentlőrincen, és Buapesten a II. kerületben már több családi háznál alkalmazzák a telepített, professzionális rendszert.

Egyes teraszokon, például a Balatonnál szunyogriasztásra is használják. Ha a vízpermet önmagában nem lenne elég, speciális rovarriasztót lehet keverni bele, ilyenkor erre alkalmas szivattyút kell használnunk. Ez a szunyogriasztó szer egy illatanyag, amit az emberek nem, csak a rovarok éreznek.

Fontos megjegyezni, hogy nem feltétlenül szükséges a vízpermetet direkt a hűsölni vágyókra fújni, elég csak a környezetükben porlasztani, hogy a hűtés érezhető legyen. Abszolút természetes, és energiahatéknoy módja a kinti környezet hűtésére, ennél jobb megoldás ma nem létezik.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.