Infrafűtés

INFRAFŰTÉS – Infra sötétsugárzók – Teraszfűtő infrasugárzók

Az infrafűtés napjaink legkorszerűbb, leggazdaságosabb fűtéstechnologiája, ráadásul az egyetlen, mely jótékony hatást gyakorol a szervezetre! A világszerte emelkedő gázárak és a bizonytalan gázellátás, valamint az energiatakarékos és tiszta fűtőrendszerek iránti kereslet növekedése lehetővé tette eme új fűtési megoldás megszületését. Az infrafűtés kiválóan alkalmas fő vagy kiegészítő fűtésre is, a lakás nehezen fűthető pontjainak temperálására, komfortossá tételéhez.

Hogyan működik az infrafűtés?

Működése során az elektromos áramot alakítja át infravörös sugárzássá. Ez a sugárzás az emberi szem számára láthatatlan, de a bőrünk melegként érzékeli. A szabad szemmel láthatatlan infra energia tulajdonképpen nem más, mint a napsugárzás meleget adó tartománya. Az infrasugár a levegőt, mint közvetítő közeget nem használja, azon jelentős energiaveszteség nélkül áthaladva behatol a szilárd testekbe, és közvetlenül felmelegíti azokat. Az infrafűtés hatásfoka ezért kiemelkedően magas, megközelíti a 100%-ot.

A Tecnocooling, mint a legnagyobb hazai forgalmazó számos meggyőző referenciával büszkékedhet, úgy, mint Anna Café, Friday’s, Di Vino Borház, Ötkert szórakozóhely, illetve számos vidéki étterem, panzió.

  • Meggyőződésünk, hogy a következő 10 évben az infra lámpa lesz a kültéri fűtés ideális megoldása. Minél előbb vált, annál gyorsabban megtérül a beruházása.

Infra sötétsugárzók – bővebb információ, webshop >>> ide kattintva

Távirányítós iInfra sötétsugárzók – bővebb információ, webshop >>> ide kattintva

Távirányítós, wifis infra sötétsugárzók – bővebb információ, webshop >>> ide kattintva

Teraszfűtő infra sugárzók – bővebb információ, webshop >>> ide kattintva

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.