Párahűtés strandon

Természetesen a gyerekek is imádják a párahűtést, hosszú percekig el tudnak játszadozni körülötte. A strandoknak is többféle megoldást kínálunk. Az egyik legnépszerűbb az un. párakapu. A kaput két darab hajlított rozsdamentes acélcső egymással szembe állítva. Ezeken a csöveken egyenként 7 db fúvóka helyezkedik el. A fúvókák szórják a nagynyomáson elporlasztott vízet a levegőbe párakaput képezve. Áthaladva alatta azonnal érezni a kellemes hűsítő vízpárát. A nagymosású szivattyút a párakaputól akár több tíz méterre is el lehet helyezni. Olyan helyre célszerű, ahol van vízkiállás, áram és a szivattyú kb. 60dB-es hangja sem zavar senkit.

A rendszert ki lehet alakítani úgy, hogy egy időzítő segítségével meghatározott időnként tetszés szerinti időre kapcsol be. De akár távirányítóval történő működtetés is lehetséges. A párakapu megjelenése rendkívűl elegáns, a rozsdamentes acél cső ívei szinte bármely strand látványképé finoman illeszkedik. Jelenléte fokozza a terület exkluzivitását.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.