Rendezvénysátrak klimatizálása, hűtése

A szabadtéri rendezvények gyakori eszközei a könnyűszerkezetű sátrak. Esküvők, céges rendezvények, kerti partyk népszerű kelléke. Ennek a megoldásnak van ugyanakkor egy nagy hátránya, mégpedig a nyári forróságban a sátor belsejében megrekkenő hőség. A sátron belül nincs légmozgás, összegyűlik a tömeg, ami miatt elviselhetetlen körülmények alakulhatnak ki.

Erre nyújtanak megoldást az iCool – Rendezvénysátrakat hűtő berendezései. Ezek az eszközök alkalmasak kültéri hűtésre és rendezvénysátor klimatizálásra is. Működésük rendkívűl gazdaságos, telepítésük egyszerűen megoldható. A hagyományos klimatizáló berendezésekkel szemben jóval költséghatékonyabb megoldást jelent. Az ilyen sátrakba legidálisabb megoldásként mindig a saját tartállyal rendelkező mobil párahűtő berendezéseinket ajánljuk. Ezeket mozgatására, áthelyezésére a rendezvény alatt is lehetőség van. Egy feltöltéssel akár 4-5 órát is működnek, a hűtőventillátor feje pedig a levegő frissentartását is elősegíti. A ventilátorfej elé szerelt páraszóró egység segítségével a hőérzet jelentősen csökkenthető. Különböző kapacitású modellek állnak rendelkezésre. Egy kisebb 10 x 20 m-es rendezvénysátor hűtésére például elegendő lehet egy Centri Cool VIP mobil párahűtőberendezés. A készülékek elporlasztva juttatják a levegőbe a vízet, tehát nem vízeznek így nem kell attól tartani, hogy az egyéb berendezésekben kár keletkezik. Bizonyos modelleket távirányító segítségével is lehet működtetni fokozva ezzel a felhasználói élményt. A részletes termékkínálatról a Bérbeadás menüponton tájékozódhat.

A kültéri párahűtő berendezések akár 1 napra is kibérelhetőek, cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt, tehát Önnek nincs más dolga, mint megrendelni az adott napra és mi kiszállítjuk a készülékeket, beüzemeljük és el is szállítjuk az esemény befejeztével. Tekintse meg kifejezetten rendezvényszervezők számára kidolgozott Open Air Package ajánlatunkat.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.