Vonalsoros párahűtés

Hosszabb távon akarja megoldani a külső hőmérséklet szabályozást. Nem másra, mint az iCool vonalsoros hűtési rendszerére van szüksége.

Ha a meteorológia előre jelzi, hogy hőség várható, biztosan tudhatja, hogy a kerthelyiségben nem lesz tömeg, csak akkor, ha ott is megfelelő környezetbe tudja fogadni vendégeit. A fixen épített vonalsoros hűtési és párásítási rendszereink megoldják a legégetőbb problémát. A terület hűtését. 20-30 m2-ertől egészen extrém 1500 m2 ig tudjuk biztosítani a kellemes környezetet egy kerti party-n vagy egy rendezvényen.

Nincs sok mindenre szüksége, kérje szakmai segítségünket bármelyik elérhetőségünkön és szakképzett kollégáink minden kérdésére válaszolnak a párolgási hőelvonással járó klimatizálással kapcsolatosan.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.