Vác történelmi belvárosában a Főtér központi helyén elhelyezkedő műemlék pincéjében várja vendégeit ez az exkluzív vendéglátó egység. Hangulatos belső termek és a téren felépített fedett terasz is kellemessé teszi a mediterrán és magyar ízvilágú ételek elfogyasztását.

Nyáron az árnyékoló alatt nagyon meleg van, ezért kerestek fel minket. Helyszíni felmérésünk során megállapítottuk, hogy egy telepített vonalsoros és ventilátoros kombinációjú párahűtő rendszer az ideális megoldás. A tételes árajánlatot kidolgoztuk, a tulajdonosok egyelőre egyéb beruházások miatt eltolták a munkálatok megkezdését. De mivel a hűtésre mindenképpen szükség volt és szerették volna kipróbálni ezért egy mobil párahűtő ventilátort rendeltek meg bérlési konstrukcióban.

A mobil párahűtő nagy előnye, hogy mindig oda tudjuk helyezni a teraszon, ahol éppen szükség van rá. Köszönhető a talapzaton elhelyezkedő görgőknek. A készülék egy feltöltéssel kb. 4-5 órát üzemel folyamatosan. Távirányítóval is rendelkezik így a terasz különböző pontjairól is kényelmesen irányítható. A vízporlasztó fej külön szabályozható és a távirányító segítségével kikapcsolható, így akár egy feltöltés egész napra elengedő lehet.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb magas színvonalú étterem választott minket bővítve ezzel referenciánkat.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.