Magyarországon mára elterjedt a tájépítész körökben a közterületi látványpárásítás felhasználásának újszerűsége, sokrétű felhasználási módjai. Az iCool rendszerek a (Tecnocooling Kft, a Technoconsult Kft., a Parkfenntartó Kft., és a Kisvakond-Park Kft.) közös projektjei során az ország számos közterén biztosítják a nyári kánikulában a fenntartható és kellemes hűtési lehetőséget az utcán sétálók számára.

A legfontosabb megvalósult projektek:

A párakapuk főként a sétálók frissítésére használatosak, a burkolat síkjába rejtett párásítás egyben látványos eleme a parképítészetnek, másrészt a párolgás által elvont hő ugyanúgy egész közterek levegőjét, mikro-klímáját teszi nyáron kellemesebbé, hűvösebbé.

A szökőkutak, kerti tavak és medencék látvány párásítása pedig újszerű felhasználása a kertépítészetnek: sejtelmes felületeket / tereket lehetséges létrehozni a lassan eloszló pára segítségével. Illetve a vízfelületek tetején úszó pára sokáig megmarad mint látványelem.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.