Zamárdiban a szabadstrand területén közvetlen a balatonparton nyílt meg a Beach Party Café lounge 2011 júliusában. Kora tavasszal kerestek fel minket, hogy megoldást nyújtsunk a teraszhűtésre.

Akkor még csak látványterveken létezett a hely. Egyértelműen látszott, hogy a helyszín hatalmas. A szárazföldi területet egy kis híd kötötte össze a vízre épített stég szerű napozó terasszal. A szárazföldi részen két bárpult, rengeteg kényelmes fekvő és ülőhely, pihenésre alkalmas lounge sarkok, dj pult, tánctér, sőt még játszó sarok is került. A bútorok, az anyaghasználat mind exkluzív környezetet formált. Telepített párahűtő rendszer kiépítésére nem volt lehetőség, így a mobil párahűtő berendezések közül kellett választani.

Végül 4 db Centri Cool VIP és 4 db Mobi Cool EVENT mobil párahűtő készülékre esett a választás. Ez azért volt ideális, mert így mindig éppen a kívánt helyre lehet állítani a párhűtőt. A berndezés távirányítóval is működtethető, fokozva ezzel a komfort érzetet. Mindkét modell saját tartállyal rendelkezik, melyeket gyorsan és egyszerűen fel lehet tölteni vízzel és akár 4-5 óra folyamatos működést biztosítanak. A Centri Cool VIP mobil párahűtő a centrifugális erő hatására porlasztja el a vízet, mig a Mobi Cool EVENT nagy nyomású szivattyú segítségével porlasztja el a vízet a ventilátor elé szerelt fúvókákon keresztül.

A megnyitó napja egybe esett a Balaton Sound fesztivállal, így a párahűtők üzembehelyezését követően a fesztiválozók rögtön hűsőlhettek a rendkívűli forróságban. A fesztivált követően egészen a szezon végéig biztosították a mobil hűtők a terasz klimatizálását.
Ha Zamárdiban jár mindenképpen látogasson el a Beach Party Café loungba és tesztelje élőben készülékeinket!

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.