A Bocadilló étterem a minőségi ételekkel, a figyelmes kiszolgálással, és ideális környezettel érdemelte ki a vendégek elismerését. A környezet kialakításához az iCool is nagy mértékben hozzájárult a kiülő megfelelő klimatizálásával. Szabadtérről lévén szó, a hagyományos klíma szóba sem jöhetett, csak a párolgásos, vagy más néven evaporatív hűtés.

A tulajdonosok minőség iránti elkötelezttsége kizárta az olcsó, távolkeleti mobil berendezések alkalmazását, amelyek vízporlasztása, és megbízhatósága össze sem hasonlítható az épített, nagy nyomású szivattyúval működő rendszerekkel, és üzemeltetésük is időigényesebb. A tartályt naponta 2-3 alkalommal vízzel kell fel tölteni.

Viszonylag kis területről lévén szó, a szivattyún kívül mindössze 2 ventilátorra, 8 db fúvókára, és kiegészítőkre volt szüklség. (Megjegyzendő, hogy 1 szivattyúról akár 10 db ventilátor is üzemeltethető lenne, így a fajlagos költségek még kedvezőbbek). Ez a két ventilátoros rendszer 300.000 Ft ból lett kivitelezve.

A vevő külön kérése volt, hogy a ventilátor lapát színe fekete legyen. Ez azt jelentett részünkre, hogy külön ilyen ventilátort gyártassunk, vagyis a szállítási határidő jelentősen megnőtt. A problémát áthidalandó a ventilátor beérkezéséig kölcsön ventilátort biztosítottunk, hogy a vendégek ne maradjanak hűs levegő hiányában.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.