A Liszt Ferenc tér Budapest egyik legnépszerűbb találkozó helye. A hangulatos teraszok egymást érik, az ide látogatók sokféle stílusú és ízlésvilágú helyszín közül választhat. Legyen szó egy nap indító reggeliről, egy kiadós ebédről vagy egy italozással egybekötött vacsoráról ezen a téren mindenki megtalálja a magának való helyet.

Márha van hely, hisz bizonyos napokon szinte teljesen megtelnek a az éttermek, bárok teraszai. Az egyik legkellemesebb hely a Café Pausa a tér északi oldalának közepén helyezkedik el. 2011 nyár elején kerestek meg minket teraszhűtés céljából. A tulajdonos határozott szándéka volt, hogy a szerelést az ő technikus kollegái végezzék. Természetesen mivel mi minden igényt igyekszünk kiszolgálni ezért kisebb kompromisszum árán, de eleget tettünk a kérésnek. A kellő szakmai hozzáértéssel rendelkező kollegáink technikai segítséget nyújtottak ugyan, de a kivitelezés oroszlán részét végül a kávézó, étterem szintén profi technikus csapata végezte el.

Két darab 60cm átmérőjű, krómozott professzionális tecnocooling ventilátor került kiépítésre. A szivattyú az étterem belsejébe került elhelyezésre. A csővezeték a hely megjelenéséhez jobban illeszkedő fehér színben került kiépítésre. Az eredmény szenzációs lett. A teraszon ülve többen kérdezték, hogy ez a rendszer miben más, mint a többi szomszédos teraszhűtők, mert látványosan és érezhetően is jobban hűt azoknál. Örömünkre szolgált a konkurenciával való fair megmérettetés, melyben a prémium minőségű alapanyagok és szerelési technikák egyértelmű győzelmet arattak. Érdekesség, hogy nyáron az igazán forró napokon még napnyugta után is kíváló szolgálatot tesz a teraszhűtő rendszer. A vendégek kérésére egészen a késő esti zárásig hűsölni lehet a teraszon.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.