A balatonfüredi sétány egyik legújabb és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szórakozóhelye a Cocomo Café Balatonfüred. A club a Silver udvar szívében helyezkedik el elegáns, balatoni panorámás terasszal is rendelkezik. Esténként élő zenés koncertek, dj-k várják a szórakozni vágyókat.

Cégünket 2012 nyarán kereste meg a tulajdonos azzal a szándékkal, hogy a teraszon tartózkodók komfortérzetét növelje. A terasz kifinomult látványához jól illeszkednek nemesacél teraszhűtő ventilátoraink. Fontos szempont volt, hogy a szerelési anyagok, csővezetékek is szinte láthatlanok a vendégek számára. Már az ingyenes helyszíni felméréskor megvizsgáltuk miképp tudjuk a legdiszkrétebben elhelyezni a szerelési anyagokat. Vonatkozik ez a párahűtő rendszer szívét alkotó nagynyomású szivattyúra is. A gépészeti egység helyét az épületen belül közösen választottuk ki. A terasz területére kivezetett, a nagy nyomással szemben ellenálló polyamid csővezetékek biztosították a vízellátást a falra szerelt ventilátorok számára.

Szerencsére a nagy meleg érkezése előtt végeztünk a telepítési munkálatokkal így a vendégek kellemes, hűs környezetben élvezhették a teraszon töltött idejüket.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb magas színvonalú szórakozóhely, club választott minket partnerének bővítve ezzel referenciánkat. Tekintse meg Ön is országszerte telepített rendszereinket!

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.