A Bazilika szomszédságában levő DiVino borozót a hazai vendéglátás üde színfoltjaként tartják nyilván. Meghatározó szerepe volt, illetve van a fővárosi borkultúra újraéledésében.
Természetesen nagyon örültünk a felismerésnek, hogy a borozó előtti asztalokat nem csak a meleg nyári estéken lehet élvezni, ha néhány infra lámpát helyezünk ki.

Ezek a lámpák a közismert gázgombákhoz hasonló feladatot látnak el, de azoknál gazdaságosabban, esztétikusabban oldják meg a szabadtéri fűtést. Viszonylag kis területen lehet vele elérni komfortos hőmérsékletet, egy lámpa 3-4 emberről tud gondoskodni. Előnye, hogy nem a levegőt melegíti fel, hanem a fényt visszaverő testet. Ezzel rengeteg energiát lehet megspórolni, hisz a levegő az egyik legjobb hőszigetelő. A hatás a bekapcsolás után azonnal érezhető, nem kell a teret előfűteni. A lámpa választásánál a legfontosabb az izzószál minősége. A DiVino-nál olasz gyártmányú izzószálat használtunk, ami egy ízléses, lapos kivitelű fekete keretbe lett szerelve. (Rubilight Slim)

Megjelenés és teljesítmény szempontjából is a ma elérhető legjobb termék a piacon.
Duska Sándor üzletvezető választása azonban nem csak emiatt esett a Tecnocoolingra. Rugalmas, gyors ajánlatadás, megegyezés, és az azóta is gördülékeny kapcsolat első pillanattól érezhető jelei legalább ennyire fontosak voltak.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.