Hazánkban is egyre elterjedtebb az a vendéglátási forma, ahol egy fix összeg befizetése után annyit ehet és ihat a jó magyar ember amennyit csak bír.

Az egyik legkiválóbb helyen Budapesten az Óbudai Trófea  étteremben nem csak az ételek finomak, kellemes a környezet és rendkívül jó a kiszolgálás, de arra is oda figyelnek, hogy a nyári melegben elfogyasztott étek is frissítő hűsben történhessen.

A két kert impozánsan berendezett részén leülve és ebédünket költve vesszük észre a kültéri hűtést alkalmazó rendszer mely megfelelő időközönként porlasztja szét a nagynyomású vizet a fejünk felett. Ezzel lehűtve a kerthelyiségbe lévő meleg levegőt.

A fúvókából kilépő apró vízcseppek látványos táncot járnak a teraszon átsuhanó szépben. Időnként egy-egy pillantást vet mindenki erre az érdekes játékra. A beszélgetéseinket már semmi nem zavarhatja meg.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.