A soproni pizza rajongók legnagyobb örömére, a közkedvelt Fórum Pizzériában is működik már ventilátoros párahűtés. A rendszer telepítésekor adott volt az oszlopokon rögzítendő párahűtő ventilátorok telepítése, mert a kerthelyiségben nincs egyéb rögzítésre alkalmas épületrész.

A terasz hatékony hűtésének érdekében nagy (60cm) átmérőjű, pásztázó ventilátorokat helyeztünk el. A ventilator előtt elhelyezkedő un. szórógyűrűn 5 db fúvóka helyezkedik el, mely kb. 4-5 méter távolságból is érezteti kellemes, hűs hatását.

A pizzériához kapcsolódó nyári terasz egyébként viszonylag zárt oldal irányból, mert egy átjáróban helyezkedik el. Ezért is volt fontos, hogy a megrekkenő meleg levegőt megmozgassuk és természetesen hűtsük is a párásító ventilátorok segítségével.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.