A szálloda terasza a Dunakorzó meghatározó eleme, nyári időben a composit burkolatú terasz a tágas és elegáns Club Lounge meghosszabbítása, melynek megjelenésében minden szempontból illeszkednie kell a szálloda diszkrét eleganciájához. A vezetésnek nem is volt kérdés, hogy a 2008-ban még steamcooling néven futó (ma iCool) designt válasszák. Ebben nem kis szerepe volt az ajánlat mellé készített látványterveknek is. Cégünk az általában alkalmazott koracél (fémszínű) megjelenés helyett a terasz fekete-barna kombinációban alkalmazott berendezéseihez passzoló feketére szinterezett kültéri hűtő ventilátorokat ajánlott ki.

A hotelnél épített párahűtő rendszer az első Magyarországon telepített, minden európai igénynek (megbízhatóság, esztétika, visszafogottság, csendes üzemkörülmények, alacsony üzemköltség) megfelelő teraszhűtő rendszer, mely mai napig egyedülálló a Dunakorzó teraszai között.

A teraszon 7 oszlopon szerelt pásztázó (oszcillációs) ventilátorral épített párahűtő rendszer biztosítja a vendégek kényelmét, míg a koktélbárban dolgozó mixerek jobb körülményeuről a bár belső felére szerelt ventilátoros párahűtés gondoskodik. Külön kérés volt, hogy a terasz mellett helyezzük el a központi nagynyomású kompresszort, ezért egy különlegesen halk működésű egység került beépítésre, mley nem zavarja a pár méteres távolságban ülő vendégeket sem.

A rendszerünk kiválóságát jelzi, hogy külföldi vendégek kérték már el a hoteltől elérhetőségeinket, hogy otthonukba tervezzünk és telepítsünk hasonló teraszhűtést!
A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.