Az ingatlankezelők irodaépületek, csarnokok hűtéséhez folyamatosan keresik a gazdaságos üzemeltetéshez vezető utat, a kevesebb kiadást a komfortosabb környezet kialakításához. Általánosságban és a köztudatban is a folyadékhűtéses berendezések terjedtek el, melyek jelentős energiamennyiséget igénylenek a levegő cseréjéhez és az elszeparált helyiség hűtésére.

A kültéri berendezések elhelyezését nem minden esetben lehet optimálisan megoldani. Tetőre, oldalfalra szerelve a ventillátorok a radiátoron már csak a felforrósodott levegőt tudják átpréselni, ami csökkenti ezen berendezések hatásfokát, tovább növelve a fajlagos hűtési költségeket. Erre tud az icool rendszer egy nagy jó és költséghatékony megoldást. A neve PRECOOLING SYSTEM, más néven előhűtési rendszer.

A PreCooling rendszerrel el lehet érni éves szinten 20-40 % energia megtakarítást a meleg napok, a páratartalom és a hőmérséklet különbség arányában. Az előhűtés folyamán a hűtő berendezés által beszívott levegő hőmérsékletét csökkentjük a környezeti hőmérséklet alá. Ezzel csökkentve a felhasználandó energia mennyiségét.

Az evaporatív hűtési megoldásokkal mind kültéren mind beltéren egyaránt lehet növelni a komfortérzetet. Nem csak a hőmérséklet csökken, a páratartalom is nő, ellentétben a split klímák által okozott levegő szárítással szemben.

Keressen fel bennünket egyedi ajánlat miatt, hogy az önnek legmegfelelőbb eljárást tudjuk kidolgozni az ön igényei szerint.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.