A Benczúr utcában egy műemléki védelem alatt álló épületre terveztünk és kiviteleztünk párahűtést. A kültéri klimatizálás mellett a por megkötése is cél volt. Összesen két zónát alakítottunk ki, egyik a hátsó udvarra nyíló teraszt hűti, a másik a ház teljes kerületén fut körbe. Ez utóbbi használata mellett a split klímát már nem is használja a vevő. Bár a klíma sokkal drasztikusabban hűti a levegőt, ugyanakkor szárítja is azt, és sok megbetegedés forrása lehet.

Ügyfelünk beérte tehát egy kisebb lehűléssel, cserébe az it lakók szálló por és a pollenkoncentráció okozta allergiás reakciói jelentősen mérséklődtek. Mikor a szomszéd építkezésbe kezdett, partnerünk méginkább elkötelezett híve lett az általunk forgalmazott kültéri klímának.

A rendszert igen gazdaságosan, ciszterna víz táplálja, ami kifejezetten lágy víz. Így a karbantartási igény is minimális, gyakorlatilag a szivattyú forgó-kopó alkatrészeire korlátozódik. A telepítés után még kétszer is bővítettük a rendszert, ami semmilyen gondot nem jelentett. A polyamid csöveket ugyanis bárhol el lehet vágni, a koracél push-in idomokat pedig pont azért választottuk, mert egyszerű, bárhová beilleszthető, és bármikor cserélhető eleme a rendszerek.

A rendszer idestova két éve, hiba nélkül üzemel, exkluzív megjelenéssel, és egészségbarát léghűtéssel kényeztetve a használóját.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.