Az első magyarországi McDonald’s étterem teraszhűtésére Siófokon került sor. Az étterem lánc többi tagja irigykedve vette tudomásul, hogy náluk a vendégeket már a kültéri hűtés luxusával kényeztethetik. Hamar jött is az újabb felkérés az egri McDonald’s-tól, akik szerették volna, ha az ő teraszukat is lehűteni.

Az étterem 2011 tavaszán nagy átalakításon ment keresztül. Ennek keretében kértek fel minket, hogy az iCool teraszhűtő rendszerünket telepítsük az épület melletti kiülős részen. Hasonlóan a siófoki McDonald’s-hoz itt is kifejezetten a cég számára tervezett koracél tartóoszlopokat helyeztünk el. Az oszlopokra pedig nemes acél szerkezetű, szórógyűrűkkel ellátott ventilátorokat. A telepítés gyorsan és hatékonyan zajlott. A járókelők néha csodálkozva kérdezgettek: „ – milyen szerkezet épül itt? Teraszhűtés?!” Az iCool csapat természetesen mindenkinek készséggel elmagyarázta a technológiát. A fiatalok is örömmel fogadták, hogy kedvenc helyükön teraszán végre a forró nyári napokon is lehet hűsölni. Mivel az étterem a közkedvelt sétáló utcában helyezkedik el, az egész telepítési folyamatot nagy figyelem kísérte. Ráadásul több étterem az utcában megkeresett minket, akik azóta is az iCool mobil párahűtő berendezéseinket használják.
Nagy figyelmet fordítottunk a telepítéskor a szigorú építési követelmények betartására.

A burkolatot fel kellet szedni annak érdekében, hogy a vezetékezés ne látszódjék. Munkatársaink precíz munkavégzésének köszönhetően fel sem tűnt senkinek, hogy egyáltalán hozzá nyúltak. Felejthetetlen piilanat volt, amikor a kültréi hűtést először beindítottuk és az arra sétálók érdeklődve, csodálkozva odagyűltek. Bizony most már nagyon sok kedves egri lakos szeretne magának ilyen teraszhűtést otthonra!

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.