Az első magyarországi McD étterem teraszhűtésére Siófokon kerített sort az étteremlánc. Az új design mellé új ötletek is elfértek. Szerencsés helyzet volt mert a központi szándékkal összecsendült franchise tulajdonos akarata is, aki nyitott volt az új rendszer bevezetésére. Külföldi útjai során számtalanszor találkozott már éttermeknél kültéri hűtéssel és örömmel fogadta, hogy az ő éttermére esett a választás.

A teraszhűtés nem az egész területet „fedi le”, szándékosan hagytunk teret azoknak is, akik nem szeretnék, ha hajuk begöndörödne. J Az étteremláncnak szigorú előírásai vannak az összképre vonatkozóan, ezért külön terveztünk a terasz arculatába illeszkedő koracél ventilátor-tartó oszlopokat. Az egyik sarokba egy 60 cm átmérőjű oszcillációs ventilátort helyzetünk el, mely 90 fokban képes pásztázni a terület, míg a hosszanti oldalon két fix állású ventilátor rögzítésére alkalmas oszlopot terveztünk. A két kisebb ventilátor tengelye egymáshoz képest 60 fokos szöget zár be, így nagy területet képesek mozgás nélkül lefedni. A ventilátorok előtt természetesen porlasztógyűrűk vannak szerelve, melyekbe páraképző fúvókákat szerelve hűtjük/párásítjuk az étterem teraszát. Az egyedi oszlopok alján szerelődobozokat helyeztünk el, melyben megoldható a biztonságos és a vendégek számára elérhetetlen víz- és árambekötés. A szerelődoboz ugyanakkor könnyű eltávolítást is lehetővé tesz, ha a Tulajdonos esetleg le szeretné szerelni télen a rendszert. Erre eddig nem volt szükség, mivel minden iCool teraszhűtő alkatrész rozsdamentes, időtálló anyagokból készült.

A rendszert továbbiak is követték mind a McDonald’s étteremláncon belül, mind a Balaton-parti éttermek körében. A sztrádáról érkezőknek ajánljuk, hogy első útjuk az étteremhez vezessen és pihenjék ki az út fáradalmait a hűtött terasz kényelmében!

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.