Az étterem a festői környezetű lővérekben helyezkedik el. Cégünket 2011 nyarán kérték fel a gyönyörűen felújított terasz klimatizálására. A kültéri hűtés megoldása nagy kihívást jelentett. A megrendelő a ventilátoros rendszer mellett döntött, úgy kellett elhelyeznünk a berendezéseket, hogy véletlenül se zavarják a vendégeket és látványban is illeszkedjen a terasz színvilágához.

A telepítés (az étterem vezető nagy örömére) egy nap alatt lezajlott. Az iCool szakembereit illeti a dícséret! Két kisebb 45cm átmérőjű ventilátort helyeztünk el a terasz két végében és egy nagyobb, 90 cm ármérőjűt az árnyékoló tartóoszlopára rögzítve. A kisebb ventilátorokat láncok segítségével függesztetük fel a tartó oszlopokra így azok fix pozícióban hűtik a teraszt. A nagyobbik ventilátor oszcilláló mozgást is képes végezni így rendkívűl hatékonyan tudja párásítani a területet. Mindegyik ventilátor rozsdamentes nemes acélból készült, elegáns megjelenésük és halk üzemelésük illeszkedett az étterem teraszához. A ventilátor rácsokra elhelyezett szórógyűrűk tökéletesen beterítették a vendégteret kellemes hűs párával.

A bejárathoz került egy kisebb látvány párásító elem is. Ennek telepítése már-már gyerekjáték volt, hisz a meglévő rendszerből vezettünk ki egy ágat. A nagynyomású tömlő szinte észrevehetetlenül beleolvad a környezetébe. A végponton egy rózsa formájú párásító csokrot helyeztünk el, amely bekapcsoláskor a pára csokrot bocsájt a levegőbe. Az étteremhez közeledve így mindenki láthatja, hogy a teraszon kültéri hűtéssel emelik a vendégek komfort érzetét.

Az étteremben azóta is nagy elégedettséggel használják az iCool párásító rendszert és bizony sok érdeklődést kaptunk olyanoktól, akik személyesen jártak ott és tapasztalták a párahűtés előnyeit.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.