Egyre komolyabb média-érdeklődés van a látványos megjelenéssel kapcsolatosan. Az elmúlt időszakban megnyert tendernek köszönhetően a TV2 reggeli MOKKA műsorában látható kerthez mi is hozzájárultunk egy látványos elemmel.

A csodálatosan megtervezett háttér és díszletek között elrejtőzve időnként feltűnik egy látványelem, ami nem más, mint az kültéri párásító hűtés. A gomolygó pára – mely a növények közül kúszik elő – nagyon érdekes hatásokat kelt a felvételek között. Amennyiben a hangulat forróvá válik, vagy csak a levegő hőmérséklete emelkedik meg jelentősebben, nagy szolgálatot tehet a interjú résztvevőinek.

Amennyiben ön is szeretné egyéb látványelemekkel feldobni rendezvényét vagy felvételeit keresse kollégáinkat a részletekért.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.