Megérkezett a jó idő. Ilyenkor lehet kiülni fagyoskodás nélkül a teraszokra. Kimenni a kertbe és gyönyörködni a természet nyújtotta élményekben. Elkezdődik a hőségre való felkészülés is.

Érdemes leporolni a télire elrakott, vagy leeresztett kültéri klímákat. Átvizsgáltatni a nyomás fokozó szivattyút, a meghajtó motort, a különböző szelepeket, szerelvényeket. Kipróbálni, hogy minden rendben megy-e. Működnek a tömítések, megfelelően porlasztanak a fúvókák. Így a nyári klímánk működése ismét biztonságos lesz.

De ne feledkezzünk meg a fertőtlenítésről. A hosszú ideig álló rendszerben, pangó víz maradhat. Ezeken a nedves helyeken tudnak elszaporodni a baktériumok. Az első használat előtt érdemes a rendszert fertőtlenítő folyadékkal átmosni, hogy ezeket a fertőzést okozó élőlényeket eltávolítva ne veszélyeztessék az egészségünket.

Felkészült kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre, hogy átvizsgálják berendezéseiket, szabadalmaztatott egyedi technológiával fertőtlenítsék a teljes rendszert és ismét működő képessé varázsolják kültéri klíma berendezéseiket.

A beüzemelés után már csak egy kellemes bor, vagy koktél kell hogy a nyári forróságban is kellemesen tudjon kikapcsolódni.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.