Valószínűleg minden rendezvényszervező álma a Halászbástya területére szervezni rendezvényét. Szinte biztos lehet benne, hogy a vendégek maximális elégedettséggel töltik el idejüket a mesés panorámával rendelkező helyszínen. Ezáltal eléggé be is van táblázva a Halászbástyában működő étterem. Ráadásul a nagyközönségtől elkerített részre csak az igazán szerencsések juthatnak be.

Mi is szerencséseknek éreztük magunkat, amikor egy rendezvényszervező cég minket kért fel az általuk szervezett üzleti ebéd kültéri hűtésére. A Hilton luxus szállodalánc egy nagyon fontos eseményén kellett biztosítanunk a terasz hűtését. Bérlésről lévén szó, a mobil párahűtő berendezések voltak a legideálisabbak a feladat teljesítésére.

A fogadáshoz az asztalokat a Halászbástya tornyainak teraszán helyezték el. Az elegáns, túlnyomó részt törtfehér terítékek tökéletes összhangban voltak a kristálytiszta, napsütéses időjárással. Két-két elegáns kültéri mobil teraszklímát helyeztünk el az asztaloktól kb. 2 méterre. Többszöri tesztelés után állítottuk be úgy a készülékeket, hogy a lehető legkellemesebb módon érje a vendégeket a finomra porlasztott, hűs pára.

A rendezvényen sajnos nem vehettünk részt, de a szervező cég utólagosan is kifejezte köszönetét a precíz és pontos munkát végző kollegáinknak.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.