A Marriott Hotel megkeresése szintén megtisztelő volt számunkra. A Blaha Lujza téri Courtyard by Marriott és a Vigadó térhez közelében található Marriott Hotel Budapest teraszainak hűtésére kértek fel minket. Mindkét terasz impozáns kialakítású, egyedül méretükben térnek el.

A József körút adottságai miatt a Courtyard by Marriott Hotel terasza jóval kisebb. Erre a teraszra egy darab Premium Icooler mobil párahűtő berendezést szállítottunk.  A legfrisebb csúcskategóriás modell kifejezetten jól illeszkedett a terasz megjelenéséhez. A digitális kijelzőn könnyedén beállítható az egyedi időzítés. A piacon egyedülálló módon számos programozási és beállítási lehetőséggel rendelkezik. A ventilátor egység előtti szórógyűrűhöz keskenyebb csővezetéken jut el a víz, mely kifinomultabb megjelenést biztosít. A berendezés új, letisztult formájú borítást kapott, mely tökéletesen illeszkedik minden terasz látvány világába. A mobil teraszklíma működését a cikk alján található videón tekintheti meg működés közben.

A Belgrád rakpartra nyíló, gyönyörű panoráma kilátással rendelkező Marriott Hotel teraszára két darab MobiCool mobil párahűtő berendezést szállítottunk. A terasz nyugati fekvésű, így már kora délutántól nagy hasznát vették a vendégek a forró nyári napokon. Ezek a készülékek könnyedén üzemeltethetőek. Fogyasztástól függően napi 1-2 feltöltéssel megelégszenek. A tartó szerkezet alján elhelyezkedő kerekek segítségével könnyedén mozgathatjuk a kívánt helyre. Egyedül áramforrást kell biztosítani. Szerencsére a szivattyú és a ventilátor motor alacsony fogyaszátsú így nem terheli különösebben a villanyszámlát. Az igazán forró nyári napokon a hőérzetet képes jelentősen csökkenteni.

Mindkét hotel teraszán igazi látvány elemként is funkcionáltak a teraszklíma berendezések, melyeket reményeink szerint a következő szezonra is igénybe vesznek.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.