Az idén megnyílt Tisza-tavi Ökocentrum hatalmas területen mutatja be a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti csodáit. Egy közel 10 hektáros park és egy többszintes, 2600 m2-es főépület várja az érdeklődőket. Különböző programok izgalmas időtöltést nyújtanak a családoknak és iskolás csoportoknak egyaránt.

A park legforgalmasabb sétányára szinte kívánkozott egy frissítő pont. Egyrészt a nyári meleg másrészt a látvány miatt. A zárt szelvényből kialakított kapukra vonalsoros rendszer került kiépítésre. Az összesen több mint 40 fúvóka egy nagynyomású szivattyúról kapja a kb.70 bar nyomású vízet. Az apró furatokon távozó porlasztott víz a hőelvonás következtében hűti a kapu alatt áthaladókat. A szivattyú egy közeli aknába került, így a rendszer zajmentesen működik.

A látogatók legnagyobb örömére a forró nyári napokon már az Ököcentrumban is hűsölhetnek az egyedi tervezésű iCool – Párakapu alatt.

Rendszereink bérelhetők akár egy napra is. Amennyiben rendezvényét hűteni kívánja termékeink a legjobb választás erre a célra. Tekintse meg néhány további, hasonló referenciáinkat:

       Újpesti piac frissítő párakapu, Budapest

       Sky Bar Budapest, frissítő párakapu, Budapest

       Homokfoci Médiakupa 2010 – Siófok

      A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.