Ki ne ismerné az elmúlt évek egyik legnépszerűbb éttermi hálózatát? „All you can eat!” ezzel a mottóval várja vendégeit a Trófea Grill étterem.

Hatalmas választék, hazai és nemzetközi ízvilág várja a nem csak nagy étkű látogatókat. Kevés olyan hely van, ahol az ember az átlagosnál jóval több fogást is kipróbálhat, ennyie kedvező áron. Előételek, levesek, főételek, saláták, desszertek sokasága áll folyamatosan a vendégek rendelkezésére. Az óbudai étterem társai közt is különleges, mert egyedüliként hatalmas kerttel rendelkezik. A terasz kiváló céges vacsorák, esküvők, születésnapi ünnepségek lebonyolítására.

A tavalyi évben a tulajdonos szerette volna a nyári forróságban enyhíteni a teraszon megrekkenő meleget. Egy mobil párahűtő berendezést béreltek tőlünk az egész szezonra. A mobil teraszhűtő hatalmas előnye, hogy mindig az adott helyszínre lehet mozgatni különösebb erőfeszítés nélkül. A párahűtő saját tartállyal rendelkezik, mely kb 4-5 órás folyamatos működést biztosít. Ez a személyzet részére is nagy könnyebbség. A távirányító, mely szintén tartozék a kényelmi funkció fokozását szolgálja, könnyedén állítható a ventilátor sebessége, a párahűtés intenzitása.

A vendégek és különösen az idősebbek illetve a gyermekek legnagyobb örömére az óbudai Trófea Grill étterem teraszán a legnagyobb nyári melegben is kellemessé válik az időtöltés. A nagy sikerre való tekintettel idén újra kiszállítunk egy mobil teraszklímát, a telepített rendszer kiépítése pedig tárgyalás alatt van.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.