2012 nyarán a Barlang étverem teraszhűtése után legnagyobb örömünkre több váci étterem, kávézó is felkeresett minket. A főtéren és a duna parton elhelyezkedő vendéglátósok saját szemükkel is láthatták termékeink hatékonyságát. Gyors és rugalmas hozzáállásunknak köszönhetően több étterm teraszát 1 nap alatt “behűtöttünk”. Egyedi és igen kedvezményes bérleti konstrukciókat dolgoztunk ki, melyeknek nem lehetett ellenállni.

A legtöbb teraszra az egyik sláger terasz hűtő temékünket a Centri Cool VIP mobil párahűtő berendezést szállítottuk. Ez a kültéri párahűtő ventilator legnagyobb előnye a mobilitás. Nem kell semmit telepíteni, átalakítani a teraszon. Egyszerűen feltöltjük vízzel, áram forrásra csatlakoztatjuk és már működik is a teraszhűtés!

A kényelmi fokozatot növeli, hogy a párásító ventilátor távirányítóval is állítható.Természetesen az is nagy előny az üzletvezetők, tulajdonosok számára, hogy akár egy teljes szezonra is nagyon jó áron kibérelhetőek ezek a készülékek kevésbbé terhelve így a működési költségvetést.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.