A Wamp fiatal csapatával nagyon jó kapcsolatot ápolunk. 2012 nyarán 6-ik születésnapjuk alkalmából rendezett partijuk miatt kerestek meg minket. A rendezvényt az Erzsébet téri irodájuk tető teraszára szánták és a nyár egyik legforróbb napjaira esett.

Noha a nagy meleg miatt óriási forgalmunk volt éppen mindenképpen szerettünk volna segíteni. Ezért 2 db vadonat új Mobi Cool Event mobil párahűtő berendezést szállítottunk nekik a szülinapi buli időtartamára. A távirányítóval rendelkező modelleket kényelmesen tudták szabályozni a vendégek igényeinek megfelelően. A kiszállítás és üzembe helyezés zökkenő mentesen történt, a készülékeket gyerekjáték kezelni. Másnap el is vittük így az igen rövid 1 napos bérlés sikeresen lezárult.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb színvonalas rendezvény szervező csapat választott minket bővítve ezzel referenciánkat.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.