Az étterem Budapesten, a Gozsdu udvarban található. Ízviláguk igazi különlegesség, elmondásuk szerint a gasztronómia két csúcsa az olasz és zsidó konyha keverékéből áll. A teraszuk elegáns megjelenésű, a sétáló utca szerű árkádos rész közkedvelt uticél a környéken lakók és túristák számára. Az oldalról épületek által közre fogott terasz nyáron igen meleg ezért is keresték meg az iCool teraszhűtő megoldásait.

A választás egy mobil párahűtő berendezésre esett, melyek kifejezetten az éttermek kávézók teraszainak igényeire lettek kifejlesztve. A berndezéseknek saját tartályaik vannak, melyeket könnyedén lehet feltölteni vízzel. Egy feltöltéssel akár 4-5 órás üzemidő is elérhető. Távírányító segítségével üzemeltethető a készülék, így bárhonnan kényelmesen irányítható.

A teraszra 1 db Centri Cool VIP mobil párahűtő berendezés került végül kihelyezésre. A kiszállítást követően kb 20 perccel, már üzemelt is a kültéri hűtés a teraszon az éppen ott ebédelők legnagyobb örömére. A nagy forróságban bizonyos napokon még az esti órákban is üzemel a készülék.

Tervbe van véve egy későbbi komplett teraszhűtő rendszer telepítése, addig is a mobil teraszhűtés biztosítja a kellemes közérzetet.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.