Szép eredményeket értek el csapataink 2014. július 14 és 27 között a Margitszigeten, a Hajós Alfréd Sportuszodában megrendezett 31. férfi és 15. női Vízilabda Európa bajnokságon. Sokan, sokat szurkolhattak csapataiknak. Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, bár nem lehetett panaszunk, mert volt eső és verőfényes napsütés is.

   A rendezvényen felállítottunk egy párakapu párt, mely a kilátogatók örömére és kényelmére szolgált. A forró napokon hozott kellemes hűsölési lehetőséget látogatóknak, de a felhevült szurkolói táboroknak is, akiknek nem csak a nap melegétől, hanem a forróbbnál forróbb hangulatú mérkőzések eseményeitől kellett lehűteni magukat. A kellemes hűs italok, a párásítóval hűtött levegő és a szebbnél szebb gólok okozta érzések elegye fantasztikus kéthetes élményt okozott minden ott tartózkodónak.

Csak gratulálni tudunk az eredményekhez, és sok sikert kívánunk a folytatáshoz. Akinek tetszett a párakapu nyújtotta élmény és szeretne közelebbről megismerni a párásítási lehetőségeket, keressen elérhetőségeinken!

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.