Sokan szeretik a vízparti életet. felhőtlen kikapcsolódás, grillezés, horgászat, csobbanás a hűs habokban. Mikor a forróság enyhül és a társaság megéhezik előkerülnek a nyársak, grillrácsok és a jobbnál jobb falatok.

A vízpart közelében rendeget repülő rovar keseríti meg a melegvérű emlősök életét. Az ember rengeteg módon próbál megszabadulni a csípős, szúrós vérrel táplálkozó rovaroktól. Ez általában sikerül is kisebb nagyobb eredménnyel.

Ha felöltözünk és textíliával védjük a testünket melegünk lesz, ha krémekkel  olajokkal vagy egyéb kenceficével látjuk el magunkat az ideig-óráig használható, és még a vegyszerek hatásának is kitesszük maginkat. Jó megoldásnak tűnhet még a fáklyák használata de az érzékenyebb orrúak ott se érzik igazán jól magukat. Egy szél generátor megoldás lehet, de sokkal jobb egy olyan megoldás ahol a levegőbe kevert vízpára és a légmozgás együttesen lehetetleníti el a rovarok támadását.

Ilyen megoldást használtunk a legutóbbi vízparti grillezésnél és 1-2 csípésnél több nem is ért senkit. A mobil párásító ventilátor elüldözte a kellemetlenséget okozókat. A vacsora jól sikerült a csapat vakarózás nélkül térhetett nyugovóra.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.