A Kempinski Hotel tavaly még bérelte a teraszhűtő ventilátorokat a Tecnocoolingtól, idén azonban a hosszabb távú beruházás mellet döntöttek.

Nagyjából 60 m²-es terasz hűtését kellett megoldanunk, a szálloda közismert színvonalának megfelelően. A nehézséget az jelentette, hogy még nem volt meg a végleges asztalrend, visszont a ventilátorok helyét meg kellett határozni, minthogy a terasz átépítése éppen zajott, tehát ideális alkalom volt a vezetékek elhelyezésére.

3 db, 60 cm-es ventilátorral, és egy 1L-es szivattyúval pont annyi vizet tudunk porlasztani, ami a vendégek számára érezhetően hűti a levegőt, de nem csapódik ki, teljesen cseppmentes. A ventilátorok kilencven fokban képesek forogni, de természetesen lehet fixálni is őket. Ilyenkor csak egy irányba fújják a párás, hideg levegőt.

A Kempinski jó példája annak, hogy megéri kiépíteni a nagy nyomású (70 bar-os) rendszert. Itt nem jelent problémát, ha a vendég egy notebookkal, vagy okos telefonnal együtt szeretné élvezni a hűtött terasz kényelmét.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.