Az idei évben is kellemes élménnyel és teli pocakkal térhet vissza a tevékenységéhez mindenki, aki a győri Nádor vendéglő teraszán költi el ebédjét. A finom ebéd, a kellemes légkör és a zöld növények árnyékában párásító rendszer szolgáltatja a felfrissüléshez az ideális környezetet.

A forró délelőtt rohanása után jólesik a kellemesen hűs evaporativ hűtéssel ellátott teraszon elfogyasztani a frissen facsart narancslevet, majd a nagy gonddal és odafigyeléssel készített ízletes ebédet. Kis megnyugvást nyújt mind a testnek, mind a léleknek ez a kellemes kikapcsolódás. A fúvókák enyhe sziszegése, a madarak csivitelése, a lágy szellő simogatása teszi teljessé az ebédet élményét.

Az elfogyasztott ételek után, a bárból megrendelt fekete már csak hab a tortán. Még egy nyújtózás, egy nagy levegő a hűs párásított étterem teraszán és jóllakottan, felfrissülve indulhat a délután.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.