Magyarországon egyre többen szenvednek valamilyen légúti allergiában. A nyár vége az egyik legkritikusabb időszak az allergiásoknak. Ilyenkor ontja magából a parlagfű és a fekete üröm a pollenét.

Ezek a hírvivő anyagok átjárhatóvá teszik az érfalakat a folyadékok, a fehérjék és egyes sejtek számára, ezzel duzzanatokat, kivörösödést, viszketést és tüsszögési rohamokat kiváltva.

Többnyire az orr-garatüreg és a szemek érintettek. Emellett légszomj, gyomor-bélrendszeri panaszok, migrén, fáradtság, alvászavarok és depresszió is jelentkezhet.

Ilyen eseteknél nem sok természetes megoldás marad. Az érintett egyén megpróbálja elkerülni azokat a helyeket ahol nagyon magas a láthatatlan virágpor koncentrációja, ami vagy lehetetlen, vagy igen költséges módja a tüntetek csökkentésének. A másik eset, mikor megpróbál gyógyszeres kezelésekkel véget vetni a szenvedésnek. Vagy bezárkózik egy sötét helyiségben, melyben a levegőt megtisztítja sok-sok energia ráfordítással. Sokat tud segíteni az égből érkező csapadék mely kimossa a levegőből a mikroszkopikus anyagokat.

De mit tehet az ember, ha nem esik az eső?

Az egyik legjobb megoldás, ha saját magának állítja elő mindenki a légtisztítást. Az nagynyomású vízpárásítással a levegőben lévő polleneket el lehet távolítani. Adszorpció következtében a pollen részecskék felületéhez tapad a 2-5 mikron méretű víz részecske, amit a gravitáció a földre kényszerít.

Az érzékeny szervezet pedig nem lép kapcsolatba a földön heverő pollennel. Használja ki legújabb technológiánkat és szabaduljon meg a szénanátha tüneteitől.

A weblap és annak tartalma a Tecnocooling Kft. tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A weblapon megjelentetett tartalom, az ott publikált cikkek mind a Tecnocooling Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.